Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Sator – Slammer – LP – 1987

Posted in: kanon, lp, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

Sator - Slammer

Sator – What you are is what you get

Sator var en mycket uppskattad grupp. Jag hade snappat upp lite Sator Codex men när Sator och albumet Slammer! kom så var det en wow upplevelse. Jag lyssnade oavbrutet på denna skiva när den kom. Gillade låtarna, produktionen och idéerna. Tyvärr så valde Sator en mer tradrockig inriktning som inte direkt föll mig i smaken. Redan vid Stock Rocking Nuts hade de förlorat mig. Men överlag så är Sator bra. Imponerade att ha kunnat uppträtt på Hultsfred så många gånger i rad… Såg Sator live ett antal gånger.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention Sator – Slammer – LP – 1987 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment