Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Snart så drar vinyl.drpeel.se igång

Posted in: info, Okategoriserade | 1 Comment | Posted on by drpeel

Nu drar vinyl.drpeel.se igång

Nu drar jag igång vinly.drpeel vilket innebär att jag helt slumpmässigt drar en skiva, lp, singel, maxisingel, mini-lp ep eller vad de nu månne vara ur min skivsamling. Därefter länkar jag upp låt eller hela skivor via Spotify eller Grooveshark beroende på om och var låtarna finns. Finns inte låtarna överhuvudtaget via dessa två nättjänster drar jag en ny skiva.

Allt är helt och hållet slumpmässigt baserat och jag följer slaviskt de val jag drar. Jag kommer skriva en liten “historia” till varför jag har den skivan och lite om vad jag tycker om den. Eftersom min skivsamling även består av min frus skivor kommer våra skivor räknas som gemensamma. Det kommer dock att framgå om skivan är min eller min frus.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention Snart så drar vinyl.drpeel.se igång | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment