Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Technotronic feat. Felly – Pump Up the Jam – 7″ – 1989

Posted in: 7", bra, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

Technotronic - Pump up the Jam

Technotronic – Pump Up The Jam

OMG! Hur ska man vända sig nu då? Detta är ju trots allt en bra låt och en av de tidiga “techno” låtarna. Jag minns det mycket väl som den indienörd jag var/är. Jag pluggade förvaltningsekonomi på högskolan i Örebro. Var djupt nedlodad i indiesvängen och kunde på inga sätt erkänna denna typ av musik. Inners inne och i smyg lyssnade jag ändå på detta och tyckte det var bra, men absolut inget jag offentliggjorde. Nu idag har jag inga problem med att säga att jag tycker det är bra. Det är helt enkelt bra, och ja, jag har vidgat mina musikaliska vyer.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention Technotronic feat. Felly – Pump Up the Jam – 7″ – 1989 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment