Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Anti-Nowhere League – Live in Yugoslavia – LP – 1983

Posted in: kanon, lp, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

The Anti-Nowhere League - Live in Yugoslavia

Anti-Nowhere League – Streets Of London/We Are The League

Uj uj uj. Punken satte spår i mig redan från när jag gick i mellanstadiet. Det var inte många i min närhet som förstod. The Anti-Nowhere League kom in i mitt liv i första terminen på gymnasiet. Denna skiva inhandlad på Woolfis Impossible Record Shop 19831003 på Gamla Brogatan. Skivan blev indragen i sin första utgåva pga diverse olika anledningar. Denna skiva är dock en västtysk utgåva som hann ut innan indragningen. Skivan släpptes sedan “censurerad”. Det som är roligt med denna skiva är bl a att det är den första punkkonserten av ett västband i Jugoslavien som det hette då. Denna liveupptagning är unik och jag minns när jag och polarna och Boban som jugge drog ut på party, när vi sjöng. I’ve been here, I’ve been there, I’ve been to fucking Yugoslavia, So What, So What, So Fucking What!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention The Anti-Nowhere League – Live in Yugoslavia – LP – 1983 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment