Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Beatles – Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band – LP – 1967

Posted in: bra, lp, Okategoriserade, vinyl | 2 Comments | Posted on by drpeel

The Beatles - Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band - LP - 1967

Billy Bragg – She’s Leaving Home

The Beatles är ingen grupp jag lyssnat på så där vansinnigt mycket. Jag hade en period under slutet av 80 och början av 90 som jag gick igenom en del av Beatles produktioner. Fantastisk grupp och fantastiska låtar men någon riktig Beatlesfantast blev jag aldrig. Tyvärr var det helt omöjligt att hitta något original av Beatles på Spotify. De har väl rätt nyligen “dykt upp” på iTunes, men i övriga media på nätet så lär det dröja. Fick därmed ge er en fantastisk tolkning av “She’s Leaving Home” med Billy Bragg från 1988.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 2 Comments

 • Pingback: Tweets that mention The Beatles – Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band – LP – 1967 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

 • Berra Hedkvist says: November 30, 2010 at 8:31 pm | Reply

  En sann njutning! En platta jag verkligen minns när den kom. Man lyssnade på den varenda “långrast” och njöööt. Alla hade sin favvo-låt. Den var så annorlunda mot allt annat som gavs ut då. Även jämfört med Beatles’ egna utgåvor. Man skulle kunna påstå att “A magical mystery tour” var en föraning till denna skiva. Täta rökdimmor och dofter av kemiska preparat hägrar över produktionen, men det pratade ingen om på den tiden…

  VA:F [1.9.17_1161]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.17_1161]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Comment