Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Pastels – Crawl Babies – 12″ – 1987

Posted in: 12", bra, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

The Pastels Crawl Babies

The Pastels – Crawl Babies

Skotska The Pastels, skön indiepop från 1987. Här en 12″ maxisingel. Den fanns inte på Spotify men låten Crawl Babies fanns i alla fall. Denna typ av musik lyssnade jag en hel del på under slutet av 80-talet. Det var väl i denna veva man började läsa Sound Affects och lyssnade på Bommen. Kom mycket bra ny musik här. The Pastels blev det inte så mycket mera  skivor med för min del. Möjligtvis tyckte jag att de var lite för polerade i sitt framförande. Jag föredrog lite skramligare produktioner. Men detta är inget jag skäms över ett dugg.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention The Pastels – Crawl Babies – 12″ – 1987 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment