Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Dire Straits – Alchemy – Live dubbel-LP – 1984

Posted in: bra, dubbel lp, lp, Okategoriserade, vinyl | No Comments | Posted on by drpeel

Dire Straits - Alchemy - Live - dubbel LP - 1984

Dire Straits – Private Investigations – Live At Hammersmith Odeon
Dire Straits – Private Investigations – Live At Hammersmith Odeon

Dire Straits kom in lite oväntat i mitt liv i högstadiet. Några kompisar spelade lite och man föll för Mark Knopflers gitarrknäppande. Telegraph Road och Private Investigation var några låtar som fastnade. Denna dubbel LP en liveskiva från 1984 är ju faktiskt riktigt bra. Jag skulle väl säga att Dire Straits går stick i stäv med det mesta jag lyssnat och lyssnar på men nja, jag kan inte ogilla det ändå. Det är fasiken i mig bra. Låten jag valt här är 7:35 och är verkligen fantastisk i denna version.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment