Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Orchestra The Tramps – Ace of Tramps – EP – 1964

Posted in: 7", bra, ep, Okategoriserade, vinyl | No Comments | Posted on by drpeel

Elvis Presley – Suspicion

En gammal EP utgiven av GALA-Klubben som jag inte vet  mycket om. EP’n finns i min samling pga arv från något håll. Artisterna bakom Orchestra The Tramps är svårhärledda, men på skivan som består av 8 låtar står det Jean Cour— och The Barber—- Hålet i mitten har utvidgats så viss text från etiketten har försvunnit. Låtarna på skivan är Suspicion, My Boy Lollipop, Don’t Throw Your Love Away, Ridin’ The Wind, It’s Over, Constellation, No Particular Place To Go och Desperados.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment