Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Sonic Youth – EVOL – LP – 1986

Posted in: kanon, lp, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

Sonic Youth - EVOL - LP - 1986

Sonic Youth – Starpower

Sonic Youth i sitt esse! 1986 var Sonic Youth verkligen i sin tids bästa dagar. Här är de expermentiella och innovativa. Jag köpte denna skiva 1988 och samlade på mig allt jag kunde med denna fantastiska grupp. Sonic Youth har funnits vid min sida under många långa år. De senaste åren har de glänst lite då och då utan att ha blivit dålig överlag. Sonic Youth är fascinerande och EVOL är stundtals svårlyssnad men samtidigt helt fantastisk i sina ljud och vinklingar. Fantastiskt!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention Sonic Youth – EVOL – LP – 1986 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment