Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Alarm – S/T- Mini LP – 1983

Posted in: kanon, lp, mini-lp, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

The Alarm (IRS) – The Stand (Long Version)

The Stand var den första låten jag hörde med The Alarm och jag gillade den skarpt. Det var lite The Clash möter U2. The Alarm blev för mig och några kompisar en väldigt inflytelserik grupp och vi gick på konserter och skrålade Alarmsånger på fester bland annat. Låten The Stand läste jag i en intervju handlade om Stephen King’s bok The Stand. Influerad av detta köpte jag den boken på engelska och plöjde hela boken på några veckor och efter det var och är jag Kingfantast. Vid denna tid var jag 17 år.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention vinyl.drpeel.se » Blog Archive » The Alarm – S/T- Mini LP – 1983 -- Topsy.com

  • Comment