Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Pogues – Sally Mclennane – 12″ maxisingle – 1985

Posted in: 12", kanon, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

The Pogues - Sally Mclennane - 12" maxisingle - 1985

The Pogues – Sally MacLennane

Om jag kunde räkna till alla Guinness jag tillsammans med mina “rovin’ friends” druckit till just denna låt… “I’m sad to say I must be on my way, so buy me beer and whisky ‘cos I’m going far away” Det var tider det! The Pogues slog ner som en plåtbricka i huvudet när jag tittade på Eurotube runt 84/85, ett brittiskt musikprogram som försökte visa fram musik runt om i europa. The Pogues dök upp i ett inslag i en helt sanslös irländsk folkpunk och jag var totalt såld från den stunden. Sally Mclennane är en fantastisk låt, kanske en av de bästa Shane McGowan skrev. I alla fall om man väljer bland hans röjigare låtar.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention The Pogues – Sally Mclennane – 12″ maxisingle – 1985 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment