Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Violent Femmes – The Blind Leading the Naked – LP – 1986

Posted in: bra, lp, Okategoriserade, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

Violent Femmes - The Blind Leading the Naked - LP- 1986

Violent Femmes – No Killing

Violent Femmes var en riktig favoritgrupp i slutet av 80-talet. Deras tre första skivor var fantastiska, eller åtminstone deras två första. Denna den tredje var bra och mer “enkel” än deras tidigare album. Tyvärr kanske lite mer spretigt i stilarna. Deras fjärde album som de kallade “3″ blev, för mig, en besvikelse.

Jag väljer No Killing som val för denna skiva mycket för att det är en av låtarna som mer knyter an till “Hallowed Ground” skivan (deras andra).

Enligt mina anteckningar köpte jag denna skiva 1987-02-28. Bara en sådan sak. :) Jag googlade efter omslaget men alla omslag jag hittade såg inte ut som min LP. Min är väldigt vit jämfört med de albumomslag jag fann på nätet. Jag fotade av mitt eget istället som jag tycker är snyggare.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention Violent Femmes – The Blind Leading the Naked – LP – 1986 | vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment