Posted by drpeel

View all posts by drpeel

China Crisis – Tragedy and Mystery – 12″ – 1983

Posted in: 12", eeehh, Okategoriserade, vinyl | No Comments | Posted on by drpeel

China Crisis – Tragedy And Mystery

Tidigt 80-tal. Jag spelade in blandband från radion. Jag hade lyckats spela in ett 20 sekunder långt klipp av en låt och jag kunde inte släppa den. Det växte till världens bästa låt som jag aldrig skulle få höra i sin helhet (låångt före youtube och spotify ;) )

Nåväl när jag efter mycket om och men och lång tid identifierat låten och gruppen hittade jag denna 12″ maxisingle med just den låten som A sida. Det var på en solsemester till Mallorca och på en marknad av alla ställen jag hittade den. Köpte samtidigt en solo LP med Sid Vicious och en freeze single. Vilken musikalisk bredd. :) Nåväl, när jag nu hade låten och kunde spela den när jag ville var det inte lika kul längre och låten var inte så bra i sin helhet heller.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment