Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Pogues – If I Should Fall From Grace With God – 12″ – 1988

Posted in: 12", bra, kanon, Okategoriserade, vinyl | No Comments | Posted on by drpeel

The Pogues – If I Should Fall From Grace With God

The Pouges, mina husgudar från mitten av 80-talet. Här med den efterlängtade uppföljaren till Rum Sodomy & the Lash som dröjde länge tyckte man. Här var the Pogues lite förfinade och förändrade och detta är singeln som ändå är riktigt bra. Skivan som kom senare var nog the Pogues sista riktigt bra album. Shane McGowan’s fall och uteblivande från gruppen gjorde att the Pogues aldrig nådde upp till sina stora stunder igen.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment