Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Eldkvarn – Karusellkvällar – LP – 1989

  • Langsamt tag by Eldkvarn on Grooveshark

Posted in: bra, lp, Music, Okategoriserade, Skivomslag, video, vinyl | No Comments | Posted on by drpeel

Eldkvarn – Långsamt Tåg

Eldkvarn. Klassisk svensk rock/pop här från 1989. Jag minns än idag den känslan jag fick när jag såg Eldkvarn live i mitten av 80-talet på folkets hus, Plura klev in på sven med stormhatt och allt bara exploderade. Vilken närvaro, vilken magi. Det var så bra att man föll genom jorden.

Det minnet av Eldkvarn lever för alltid kvar och jag har även på senare år mer och mer uppskattat och börjat förstå Pluras storhet och man måste ju tillstå att Plura är en väsentlig del av Eldkvarn. Av någon anledning så köpte jag inte några Eldkvarnskivor och det var inte något jag lyssnade på sådär jättemycket. Jag bättrar mig nu och tillstår Eldkvarns storhet inte bara på scen utan även på skiva.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment