Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Iggy Pop – Lust For Life – LP – 1977

  • Lust For Life by Iggy Pop on Grooveshark

Posted in: kanon, lp, Music, Okategoriserade, Skivomslag, video, vinyl | 1 Comment | Posted on by drpeel

Iggy Pop – Lust For Life

Iggy Pop är en artist som alltid funnits omkring mig men som jag aldrig riktigt lyssnat in mig på. Jag har heller inte köpt några skivor direkt. Denna skiva är min frus. Iggy Pop är naturligtvis en ikon och sann inspirationskälla för många grupper och artister och jag skäms lite över att ha lyssnat så lite på Iggy. Jag har dock sett honom live på Hultsfred, samma år som Ramones var där. Det är jag då rätt stolt över i alla fall.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: 1 Comment

  • Pingback: Tweets that mention Iggy Pop – Lust For Life – LP – 1977 » vinyl.drpeel.se -- Topsy.com

  • Comment