Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Last Temptation of Elvis – Songs From His Movies – Dubbel LP – 1990

Posted in: dubbel lp, kanon, Music, Okategoriserade, Skivomslag, Soundtrack, video, vinyl | No Comments | Posted on by drpeel

Cath Caroll – King Creole (Cath Carroll and Steve Albini)

Smått fantastisk skiva med 26 låtar från Elvisfilmer med artister som The Pogues, The Jesus And Mary Chain, Bruce Springsteen, Lemmy and the Upsetters, Robert Plant, The Cramps, Les Negresses Vertes, Tanita Tikaram och Paul McCartney för att bara nämna några.

Denna skiva var ett NME (New Musical Express) projekt för att stödja Nordoff-Robbins Music Therapy’s arbete med handikappade barn och autistiska och psykotiska barn i synnerhet. Det var inte så lätt att hitta låtarna i dessa versioner på Spotify eller Grooveshark men hittade denna fantastiska version av King Creole med Cath Caroll och Steve Albini.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment