Posted by drpeel

View all posts by drpeel

Sex Pistols – The Great Rock ‘n’ Roll Swindle – LP – 1979

Posted in: bra, dubbel lp, Music, Okategoriserade, Skivomslag, Soundtrack, video | No Comments | Posted on by drpeel

Sex Pistols hörde egentligen inte till mina stora punkfavoriter i början. The Clash bjöd på mer intressantare musik och framtoning. Det var först under gymnasieåren som jag började lyssna mer på Sex Pistols och jag köpte en originalpressad “Never Mind The Bollocks…” LP av en klasskamrat för 30 spänn eller något liknande. Nu under gymnasietiden kom jag även att se denna filmen som skivan är soundtrack till. Filmen tyckte man var rätt rolig och man var ju inte bortskämd med alla dessa klipp och musikaliska framställningar som man bjuds på. Filmen spretar och så gör även albumet.  Sex Pistols var redan historia när denna skiva kom ut.

Sex Pistols – Friggin’ In The Riggin’

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment