Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Smiths – Hatful of Hollow – LP -1984

Posted in: bra, kanon, lp, Music, Okategoriserade, Skivomslag, video | No Comments | Posted on by drpeel

The Smiths hade jag fastnat för redan när jag hörde This Charming Man första gången. Denna skiva beställde jag via någon postorderhistoria, minns inte riktigt var. Hade vid det tillfället inte koll på vad det var för skiva. Det visade sig sedan vara en samlingsskiva med olika BBC radioinspelningar bl a från John Peel Show och en del B-sidor. Det var ett litet udda skivsläpp. Vissa källor hävdar att det var fansen som drev fram skivsläppet.

The Smiths – Still Ill – John Peel session 9/14/83

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment