Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Alarm – Declaration – LP – 1984

  • Sixty Eight Guns by The Alarm on Grooveshark

Posted in: bra, Music, Okategoriserade, Skivomslag, Uncategorized, video | No Comments | Posted on by drpeel

The Alarm fick jag upp ögonen eller öronen för när jag hörde The Stand. Det var en otroligt bra låt som verkligen hittade hem hos mig. Jag läste också en artikel med The Alarm och där nämnde de att The Stand var deras fortsättning på Stephen King’s roman The Stand som de tyckte slutade konstigt. I och med detta var jag ju tvungen att köpa boken The Stand och som 17-åring plöja igenom de 800 sidorna på engelska.

Declaration var och är The Alarms bästa album. Såg dem live på Eriksdalsbadet om jag inte minns helt fel, runt 1985.

The Alarm – Sixty Eight Guns

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment