Posted by drpeel

View all posts by drpeel

The Clash – Black Market Clash – EP – 1980

  • Bank Robber / Robber Dub by Clash on Grooveshark

Posted in: 10", bra, ep, kanon, mini-lp, Music, Okategoriserade, Skivomslag, video | No Comments | Posted on by drpeel

Black Market Clash var en EP som man rätt tidigt hörde talas om men som var svår att få tag på. Under den tid jag började intresserade mig för The Clash och när denna kom var jag inte mer än 13 år så jag for inte runt och letade udda skivor på skivmässor direkt.

Det var nog under tidigt nittotal som jag fick tag i denna läckra 10″s utgåva, om jag inte minns fel. Kan ha varit lite tidigare också. Konditionen på skivan och omslaget är helt otroligt fint. Inte mint condition men men.

Skivan är intressant och rolig att ha. Den innehåller hela 9 spår och är i lite udda 10″s formatet. Den gavs endast ut i USA och Canada och släpptes mellan London Calling och Sandinista! E.P. innehåller en bl a en del b-sidor av singlar men också mycket sällsynta inspelningen av Booker T & the  MG’s Time is Tight. Här finns också en sällsynt version av Bankrobber i dub version.

The Clash – Robber Dub

 

 

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comment's

Total: No Comments

Comment